Google Analytics

Med Google Analytics er det muligt for virksomheder og organisationer at følge med i deres brugeres adfærd på deres sider. Ved hjælp af detaljeret analyse kan man derfor optimere sit site, så det passer til brugerens adfærd, og derved måske forhøje brugerne, da I har sporet jer ind på, hvad brugeren faktisk gør, og ikke hvad I tror, de gør. Dette kan være en klar hjælp til at optimere sine side, så den bliver så relevant som mulig.

Google Business
Ved at bruge Google Business er der mulighed for at komme i direkte kontakt med dine kunder på en nem og enkel måde, uanset om de søger efter dig i Google Søgning, Google Maps eller Google+. På denne måde kan dine kunder altid finde dig, lige meget hvilken platform de bruger. På denne måde er du også sikret, at du giver kunden de rette oplysninger på det rette tidspunkt, samtidig med der bliver skabt kundefastholdelse , troværdighed og loyalitet.

Google søgemaskineoptimering
Søgemaskiner, som Google, Bing og Yahoo, står i dag for størstedelen af en websides trafik, da det er det mest brugt navigationssystem på nettet. Dette betyder ydermere, at hvis din webside ikke findes på søgemaskinerne, går man glip af en helt masse klik og derved eventuelle kunder. Der er dog heldigvis en metode til dette, nemlig søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering(SEO) er et værktøj, som kan være med til at fremme en websides placering på søgemaskinen. SEO er, hvor man optimere teknik, indhold og links fra andre hjemmesider, så den webside får en bedre placering. Det skal dog siges, at metoden, søgeordsoptimering, er dynamisk, så man kan ikke være sikret, at ens hjemmeside ligger nummer et. Derfor er google optimering også et kontinuert arbejde, så man bliver ved med at sikre, at man har de rette kriterier for at sikre en god placering, så man kan få flere klik.  

Search remarketing - retarget med Google RLSA
RLSA står for Remarketing Lists for Search Ads, og er en funktion i Google, hvor man kan blive ved med at tiltale eventuelle kunder. Med remarketingslister til søgeannoncer er det muligt at tilpasse ens søgeannoncekampagner specifikt til leads og kundeemner, som allerede har kigget på dit produkt, men leder videre i Googles søgemaskine. Du kan blandt andet oprette forskellige annoncer og tilbud, som kun disse typer kundeemner ser, og derved øge chancerne for salg og nye kunder.
Sideoversigt: marketing - udvikling af apps - succes onlineumbraco udviklingobton - aktier - Koncenton - investeringsselskab - fondsmælgerselskab - kommanditselskab - Facebook