Facebook konkurrencer

I dag er der rigtig mange måder, hvorpå man kan nå ud til forbrugerne på. En af de metoder, som i stor grad bliver brugt i dag, er Facebook markedsføring via konkurrencer. Facebook er det sociale medie, som når ud til allerflest mennesker, og derfor er det også det oplagte sted reklamere for sin virksomhed, hvis man vil opnå leadgenerering eller opmærksomhed. Hvilken bedre metode end en konkurrence, for hvem elsker ikke give-aways? - disse konkurrencer kan også benyttes i forbindelse med messer, såfremt disse baseres på lokationer.

Der er dog nogle faldgruber, man skal være opmærksom på, når man opretter en konkurrence. For det første skal man sørge for, at det produkt man giver væk har relevans for ens virksomhed. Desuden så er Facebook kommet ud med en række guidelines, som man skal overholde, når man laver en konkurrence. De fleste konkurrencer indebærer, at man skal like virksomheden/opslaget, og måske kommentere opslaget. Dette er også fuldstændig i overensstemmelse med Facebook´s guide. Dog indeholder mange af konkurrencerne, at man skal dele opslaget eller tagge sine venner, og ifølge guiden er dette ikke velset, og det kan faktisk fører til, at Facebook fjerner ens profil. Derfor er det altså rigtig vigtigt, at man holder sig opdateret, inden man laver en konkurrence.
Sideoversigt: marketing - udvikling af apps - succes online - google - umbraco udvikling - seo bureau - søgeordsoptimering - obton - aktier - koncenton - investeringsselskab - fondsmæglerselskab - kommanditselskab